• Slidebg
  • Slidebg
  • Slidebg
  • Slidebg
  • Slidebg
DOBRODOŠLI U
HOTELE BAŠKA VODA

HOTELI

U našoj ponudi možete odabrati jedan od naša tri hotela.
Butique hotel u centru Baške Vode, obiteljski hotel s vanjskim bazenom i turističko naselje u prirodnom okruženju. Svi su naši hoteli u neposrednoj blizini plaže.

Image

GRAND HOTEL SLAVIA

Novorenovirani hotel u samom centru Baške Vode u svojoj ponudi ima moderno uređene sobe, izvrstan ala carte restoran Del posto i Fontana Spa koji sadrži kozmetički i frizerski salon, fitness, saune, bazen i jacuzzi.
 

Image

HOTEL HORIZONT

Hotel uz samu plažu Nikolina koja je označena plavom zastavicom. Sadrži lijepo uređene sobe koje su većinom orijentirane prema moru, prostrani wellness i spa, sportske sadržaje i veliki vanjski bazen s terasom za sunčanje.

Image

TURISTIČKO NASELJE URANIA

Hotelsko naselje u borovoj šumi uz plažu, u mirnom i tihom kutku Baške Vode. Idealno za ljetovanje s djecom.Sastoji se od glavne hotelske zgrade, bungalova i paviljona.

Specijalna ponuda: Prvi Maj

u Grand Hotel Slavia, od 26.04.2019. do 05.05.2019.

Grand hotel Slavia je mjesto za idealan odmor u romantičnom primorskom mjestu s blagom mediteranskom klimom uz koju je proljeće najljepše.

Novouređeni hotel nudi uz prekrasan smještaj, obučeno osoblje, fantastičnu gastronomsku ponudu restorana Del Posto. Posebno ćemo Vas razmaziti uslugama wellness i spa sadržaja Grand hotela Slavia. Probudite proljeće uz šum morskih valova i zrake blagog proljetnog sunca!

Provedite praznik rada u prekrasnom hotelu u centru Baške Vode – Grand hotelu Slavia.  Uz prekrasni wellness & spa centar, neodoljivu hranu i nezaboravan ambijent razmazite sva svoja osjetila. Sudjelujte u tradicionalnoj baškovoškoj fešti „Prvomajski uranak“ i uživajte uz tradicionalnu kuhinju, glazbu uživo i pučke igre.

Cijene paket aranžmana za 2 noćenja već od 156 eura.
Ponuda vrijedi od 22.03. do 19.04.2019.

Restorani i beach bar

Osim smještaja, u našoj ponudi nalaze se restorani, beach bar i sushi bar.
Fine dining, sushi bar, ala carte restorani, noćni klub ili ispijanje koktela u beach baru.

Nadolazeći eventi

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.