Covid 19

Covid-19 info

Dragi gosti,

 

Hoteli Baška Voda veliku važnost pridaju sigurnosti i dobrobiti svojih gostiju, partnera i zaposlenika. Kako bismo omogućili sigurno okruženje i opravdali ukazano nam povjerenje, pozorno pratimo i provodimo sve preporuke nadležnih institucija vezane za COVID-19 pandemiju. Također smo uvjete rezerviranja prilagodili izvanrednim okolnostima u svrhu veće fleksibilnosti upravljanja rezervacijama za naše goste.

Naše već visoke higijenske standarde prilagodili smo novonastalim okolnostima vezanima za pandemiju koronavirusa. Povećali smo učestalost čišćenja svih smještajnih jedinica i hotelskih površina, a pritom koristimo higijenska sredstva koja ispunjavaju europske standarde te ne ugrožavaju ljudsko zdravlje.

Želimo vam unaprijed zahvaliti na ukazanom povjerenju prema Hotelima Baška Voda, dok planirate buduća putovanja.

Za više informacija posjetite koronavirus.hr, a dnevni izvještaj pogledajte ovdje  https://www.croatiacovid19.info/


 

Ulazak u Hrvatsku!

 

Za jednostavniji i brži prelazak granice savjetujemo vam da unaprijed dostavite svoje podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr.

Sve osobe koje dolaze na svoj odmor u Republiku Hrvatsku moraju imati potvrdu o rezervaciji smještaja te ispuniti online obrazac Enter Croatia.

Putnici koji su se registrirali na stranici entercroatia.mup.hr primit će na adresu svoje e-pošte potvrdu o zaprimljenoj najavi te sve potrebne informacije vezano uz upute i preporuke HZJZ-a. Putnici koji ne dostave unaprijed svoje podatke putem navedene aplikacije moći će sve to obaviti i na graničnom prijelazu prilikom ulaska u RH.

Na stranicama Europske Komisije 'Re-open EU' možete u stvarnom vremenu provjeriti informacije o putovanjima unutar Europske unije i stanju na granicama te svim dostupnim prometnim i turističkim uslugama u državama članicama.

Na cestovnim graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Rupa i Plovanija postoje posebne vozne trake za goste koji su prije dolaska ispunili i dostavili obrazac Enter Croatia.