Matrioška restaurant & wine bar

Matrioška

Matrioška restaurant je ala carte restoran u neposrednoj blizini hotela Horizont.
Restoran je poznat po odličnom mesnom, ribljem jelovniku i primamljivim slasticama.U ponudi je i fantastičan izbor vina.
Možete odabrati mjesto za sjedenje u lijepom unutarnjem dijelu ili na prostranoj otvorenoj terasi koja pruža nezaboravan pogled na more i poznato baškovoško šetalište.

Bogati menu u ponudi restorana Matrioška

Restoran je poznat po odličnim mesnom, ribljim jelovnikom i primamljivim slasticama.U ponudi je i fantastičan izbor vina.

Menu matrioska 2024

Gastronomska umjetnost Matrioška restorana 2024.

BBQ VEČER

Dođite i uživajte u BBQ večeri jednom tjedno!

KUHANJE TJESTENINE UŽIVO

Isprobajte jednom tjedno kuhanje tjestenine uživo! 

Pogled na naša jela

DJANGO DUO BAND uživo!

Svakog ponedjeljka u restoranu Matrioška uživajte u predivnim izvedbama talentiranih "DJANGO DUO BAND" uz bogatu a la carte ponudu i selekciju najboljih domaćih vina.

Međunarodna nagrada Falstaff restaurant guide 2022!

Falstaff International posvećen je radosnom trojstvu vina, hrane i putovanja. Ovaj fokus je vidljiv u zanimljivim člancima, dubinskim intervjuima, nevjerojatnim izvješćima i esejima. Autentične i relevantne priče međunarodnih stručnjaka čine Falstaff International vodećom svjetskom publikacijom......

Od naših gostiju

Ostavite recenziju

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.