Covid 19

Hotel HorizontKayak travel awards

Hotel Horizont nalazi se u Baškoj Vodi. Uz šetnicu, okružena borovom šumom, samo 50 metara od poznate plaže „Nikolina“ koja je obilježena plavom zastavom.
Hotel Horizont udaljen je samo 200 metara od centra grada.
Na pet katova nudi ukupno 202 dobro namještene i opremljene sobe i apartmana, od kojih većina ima balkon s pogledom na more ili planinu.

Wellness

Wellness

U hotelu Horizont nalazi se wellness i spa koji se prostire na 2000 m2. SPA dio nudi bogat izbor bazena: unutarnji bazen, vanjski bazen, hidro-masažni bazen, kneipove kupke i kromatske tuševe. Oduševit će vas svijet sauna u kojem se nalaze finska sauna, ruska sauna, turska kupelj, slana sauna, tepidarium, aromarij i bio sauna.
Wellness dio hotela Horizont u svojoj ponudi ima fitness, masaže, frizerski salon, kozmetički salon s bogatom ponudom usluga.

Hotelski restoran

Gastronomski dio hotela Horizont čini hotelski restoran koji servira pansionski doručak, ručak ili večeru.

Istraži

Sportski sadržaji

Ispred hotela možete odigrati teniski meč na hotelskom terenu ili zaigrati biljar u prizemlju hotela.

Istraži
Fitness

Fitness

Vrlo dobro opremljen fitness centar s fitnes instruktorom zadovoljit će sve koji žele započeti ili nastaviti svoju rutinu vježbanja.

Konferencijska dvorana

Hotel Horizont ima potpuno opremljenu konferencijsku dvoranu kapaciteta do 120 osoba čime predstavlja odličan izbor za poslovne seminare, sastanke, edukacije, kongrese ili bankete.

Specijalne ponude

Od naših gostiju

Galerija gostiju