Hotel HorizontKayak travel awards

Hotel Horizont nalazi se u Baškoj Vodi. Uz šetnicu, okružena borovom šumom, samo 50 metara od poznate plaže „Nikolina“ koja je obilježena plavom zastavom.
Hotel Horizont udaljen je samo 200 metara od centra grada.
Na pet katova nudi ukupno 202 dobro namještene i opremljene sobe i apartmana, od kojih većina ima balkon s pogledom na more ili planinu.

Wellness

Wellness

U hotelu Horizont nalazi se wellness i spa koji se prostire na 2000 m2. SPA dio nudi bogat izbor bazena: unutarnji bazen, vanjski bazen, hidro-masažni bazen, kneipove kupke i kromatske tuševe. Oduševit će vas svijet sauna u kojem se nalaze Bio, Turska i Finska sauna.
Wellness dio hotela Horizont u svojoj ponudi ima fitness, masaže, kozmetički salon s bogatom ponudom usluga.

Hotelska animacija
Zabava za djecu i odrasle

Hotelska animacija

Kako bismo se pobrinuli da svi naši gosti uživaju u svom boravku u Hotelu Horizontu, pripremili smo zabavni program za odrasle i djecu. Razgibajte se uz jutarnje rastezanje, zabavite se u bazenu uz aqua aerobic, naučite plesati, zapjevajte uz karaoke, opustite se uz odličan film i još puno drugih aktivnosti, a za dječju zabavu tu su aktivnosti Mini kluba!

Transferi i izleti

U Hotelu Horizont stručnjaci smo za pružanje jedinstvenog iskustva i udovoljavanje svim vašim zahtjevima. Ako ste zainteresirani za istraživanje čarobne hrvatske obale  ili jednostavno tražite avanturu, naš hotelski tim rado će vam pomoći.

Nudimo udobne transfere do zračne luke u našim luksuznim automobilima, kombijima ili minibusevima. Sve što trebate učiniti je poslati podatke o svom letu i rado ćemo organizirati vaš transfer.

Pronađite neke od naših najprodavanijih izleta:

  • UNESCO Split
  • UNESCO Dubrovnik
  • Mostar
  • Nacionalni park Slapovi Krke
  • Skywalk
  • Kušanje vina
Price list 2024

Životinje pomagači- dobrodošli!

Hotel Horizont prima životinje pomagače!

Psi pomagači su u većini slučajeva psi koji su trenirani za obavljanje zadatka koji ublažavaju simptome ili utjecaj hendikepa voditelja.

 

Prava i odgovornosti partnera za smjestaj Rights and responsibilities of lodging partners

Hotelski restoran

Gastronomski dio hotela Horizont čini hotelski restoran koji servira pansionski doručak, ručak ili večeru.

Istraži

Sportski sadržaji

Ispred hotela možete odigrati teniski meč na hotelskom terenu ili zaigrati biljar u prizemlju hotela.

Istraži
Fitness

Fitness

Vrlo dobro opremljen fitness centar s fitnes instruktorom zadovoljit će sve koji žele započeti ili nastaviti svoju rutinu vježbanja.

Konferencijska dvorana

Hotel Horizont ima potpuno opremljenu konferencijsku dvoranu kapaciteta do 120 osoba čime predstavlja odličan izbor za poslovne seminare, sastanke, edukacije, kongrese ili bankete.

Od naših gostiju

Galerija gostiju