Covid 19

Wellness & SPA

Opustite se kao nikada do sada uz ponudu wellness i spa centra hotela Horizont. Wellness i spa prostiru se na površini od čak 2000 m2. U svoju ponudu integrira sve što vam je potrebno za potpuno opuštanje duha i tijela

HORIZONT WELLNESS

U wellness dijelu možete uživati u tretmanima kozmetičkog salona (masaže, tretmani lica i tijela, manikura, pedikura), a u frizerskom salonu naš stručni tim pobrinut će se za najbolju njegu vaše kose. 

Wellness Cjenik

U hotelu Horizont nalazi se wellness i spa koji se prostire na 2000 m2. SPA dio nudi bogat izbor bazena: unutarnji bazen, vanjski bazen, hidro-masažni bazen, kneipove kupke i kromatske tuševe. Oduševit će vas svijet sauna u kojem se nalaze finska sauna, ruska sauna, turska kupelj, slana sauna, tepidarium, aromarij i bio sauna.

Spa Hotela Horizont

U spa dijelu su bazeni, parne kupelji, 6 vrsta sauna, jacuzzi, bazen s morskom vodom, unutarnji bazen i vanjski bazen s terasom za sunčanje,kneippove kupke, tepidarium, vrući bazeni soba za opuštanje, tuš i bar s osvježavajućim pićima, toplim napitcima i voćnim zalogajima

Specijalne ponude

 

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.