Wellness & SPA

Opustite se kao nikada do sada uz ponudu wellness i spa centra hotela Horizont. Wellness i spa prostiru se na površini od čak 2000 m2. U svoju ponudu integrira sve što vam je potrebno za potpuno opuštanje duha i tijela

ELEMIS BIOTEC Radiance Renew

Tretman koji vraća energiju stanicama beživotne kože. Ultrazvučni piling stimulira uklanjanje nečistoća i mrtvih stanica kože, dok galvanske struje pomlađuju, vraćaju vlagu za trenutno čišću i vidljivo osvježenu kožu.

ELEMIS Pro-Collagen Age Defy

Riješavanje finih linija i bora uz pomoć klinički dokazanih* koristi iz morskih algi- Padina Pavonica i crveni koralj prkose godinama. Ciljana masaža potiče optimalnu funkciju stanica za njegovanu kožu mladenačkog izgleda.

*nezavisna klinička testiranja

HORIZONT WELLNESS

U wellness dijelu možete uživati u tretmanima kozmetičkog salona (masaže, tretmani lica i tijela, manikura, pedikura), naš stručni tim pobrinut će se za najbolju njegu vašeg tijela. 

Cjenik usluga 2024

Spa Hotela Horizont

U spa dijelu su bazeni, parne kupelji, bio, turska i finska sauna, jacuzzi, unutarnji bazen i vanjski bazen s terasom za sunčanje,kneippove kupke, tepidarium, vrući bazeni soba za opuštanje, tuš i bar s osvježavajućim pićima, toplim napitcima i voćnim zalogajima

 

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.