Opustite se kao nikada prije uz ponudu wellness i spa centra hotela Horizont. Wellness i spa prostire se na čak 2000 m2. U svojoj ponudi objedinjava sve što vam je potrebno za potpunu relaksaciju uma i tijela.

U wellness dijelu možete uživati u tretmanima kozmetičkog salona (masaže, tretmani lica i tijela, manikura, pedikura), a u frizerskom salonu naš stručni tim pobrinut će se za najbolju njegu vaše kose. Vrlo dobro opremljen fitness centar uz fitness instruktora zadovoljit će sve koji žele započeti ili nastaviti svoju rutinu tjelovježbe.

U spa dijelu su bazeni, parne kupelji, 6 vrsta sauna, jacuzzi, bazen s morskom vodom, unutarnji bazen i vanjski bazen s terasom za sunčanje,kneippove kupke, tepidarium, vrući bazeni soba za opuštanje, tuš i bar s osvježavajućim pićima, toplim napitcima i voćnim zalogajima.

Nadolazeći eventi

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.