Covid 19
Circle of time

Grand Hotel Slavia

Putovanje kroz vrijeme

Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novoobnovljeni Grand Hotel Slavia**** podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj Rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

 

Sobe i apartmani

Istražite naš asortiman elegantnih soba i smještajnih kapaciteta u srcu Baške Vode. Naših 72 ukusno uređene sobe i prekrasnim pogledom na Bašku Vodu pružiti će Vam jedinstveno iskustvo. Bilo da odaberete Standardnu sobu ili nadogradite na Deluxe sobu, probudite se pomlađeni nakon mirnog noćnog sna.

Istraži Rezerviraj sada

Restorani & barovi

Sa jedinstvene terase hotelskog ala carte restorana Del Posto uživate u pogledu na centar mjesta dok kušate zdravu mediteransku kuhinju uz širok izbor najfinijih vina.

Istraži

PET FRIENDLY- Vi ste kod kuće daleko od kuće! Dovedite i svog krznenog prijatelja u Grand Hotel Slavia!

Ako vaš suputnik ima četiri umjesto dvije noge, potrebno je odgovoriti na nekoliko pitanja prije planiranja odmora: hoće li moj pas biti dobrodošao u hotelu? Jesu li obroci osigurani? Razumijemo vaša pitanja i nudimo vam savršeno rješenje u našem Grand Hotelu Slavia prilagođenom psima - gdje se želite osjećati kao kod kuće, trebao bi se osjećati i vaš četveronožni prijatelj. Stoga poručujemo: Dobro došli četveronožni prijatelji!

U Grand Hotelu Slavia našim četveronožnim prijateljima nudimo:

Paket dolaska za svakog psa i mačku (poslastice, kost za žvakanje, kupke za pranje pasa, igračke za mačke)
Naši četveronožni prijatelji dobrodošli su u gostinjske sobe, u predvorju.

Gostima je dopušteno dovesti svoje kućne ljubimce u hotel, sve dok su teži do 10 kg, uz naknadu od 40,– eura po ljubimcu/danu, uključujući paket za dolazak. Ovo ne vrijedi za PSE POMAGAČE, za njih se ne naplaćuje boravak i mogu težiti više od 10 kg. 

Iako su vaši psi i mačke naši četveronožni prijatelji, postoje uvjeti koji su postavljeni radi vaše sigurnosti ali i sigurnosti vaših dlakavih prijatelja:

 • U slučaju da gost ne prijavi kućnog ljubimca na recepciji, boravak ljubimca se naplaćuje 100 € po noćenju.
 • Hotel traži dokaz o trenutnim cijepljenjima
 • Hotel prima isključivo dresirane kućne ljubimce (pse i mačke) do 10 kg, maksimalno 1 ljubimac po sobi uz prethodnu najavu i prijavu ljubimca na recepciji.
 • U slučaju da gost dolazi s kućnim ljubimcem veće težine, hotel zadržava pravo odbiti smještaj gosta i/ili kućnog ljubimca ili mu naplatiti veću doplatu za smještaj kućnog ljubimca u cijeni dnevnog najma sobe. , što je 80€.
 • U slučaju da kućni ljubimac napravi štetu u hotelu (mokri unutar hotela, grize i grebe namještaj ili zidove), hotel zadržava pravo uskratiti gostu i/ili ljubimcu daljnje gostoprimstvo i naplatiti štetu - prema važećoj vrijednosti oštećene imovine uvećan za 10%.
 • Kućni ljubimci se mogu koristiti  gostinjskim sobama, hodnicima i držati u lobiju i baru Kantun samo na uzici.
 • Kućni ljubimci nisu dopušteni u zajedničkim prostorijama hotela (osim psa pomagača) - bazen, restoran, wellness, teretana. U slučaju da gost dovodi kućnog ljubimca u navedene prostorije hotela, isti će biti zamoljeni da ga napusti.
 • Psi/mački nije dopušteno korištenje ležaja i kauča u sobi, nije dopušteno kupanje psa u kupaonici sobe, te nije dopušteno ostavljati kućnog ljubimca na balkonu sobe.
 • Ukoliko gost ostavi svog kućnog ljubimca samog u sobi, dužan je na vrata staviti oznaku „ne uznemiravaj“ i obavijestiti recepciju.
 • Hotel se izuzima od pritužbi gostiju na neredovito čišćenje sobe ako je u vremenu predviđenom za posjet sobarice u sobi boravio kućni ljubimac bez nadzora gosta.
 • Gost je dužan pridržavati se članka 17. stavka 8. Zakona o veterinarstvu (Narodne novine 70/97) u Republici Hrvatskoj. – https://www.zakon.hr/z/468/Zakon-o-veterinarstvu
 • Vlasnik je dužan spriječiti nastanak bilo kakvih smetnji koje bi mogle rezultirati pritužbama drugih gostiju ili osoblja Hotela. Ukoliko Vaš pas/mačka ometa druge goste Hotela, Uprava Hotela ima pravo zatražiti od Vas da napustite Hotel bez prava na povrat novca. Ako se vaš pas smatra opasnim ili postoji rizik da bi mogao ozlijediti ili zastrašiti druge goste hotela, uprava hotela ima diskrecijsko pravo ukloniti psa iz hotela.
 • PRAVILA ZA PSE POMAGAČE: Voditelji općenito ne moraju otkriti svoj invaliditet ili što uzrokuje njihov invaliditet. Moraju biti spremni potvrditi da je životinja pomagač životinja i potvrditi koji zadatak životinja obavlja. Voditelji moraju držati svoju životinju pod kontrolom ili na uzici ili usmenom naredbom ako ne mogu koristiti povodac. Moraju pokupiti životinju i na odgovarajući način zbrinuti otpad.
 • Poštujući ostale goste Hotela, molimo Vas da uklonite sav otpad koji stvara Vaš pas/mačka u interijeru i eksterijeru Hotela.

Hvala što slijedite ova pravila.
Grand Hotel Slavia Vama i Vašem ljubimcu želi ugodan boravak u hotelu!

 

 

Del Posto

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, bogata vinoteka restorana "Del Posto" pružit će Vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će Vas kreacijama i novim okusima.

Istraži

Hotelski restoran

U Grand Hotelu Slavia smo predani kontinuiranom usavršavanju kulinarskih vještina naših timova, pažljivom odabiru namirnica i stvaranju gastronomskih priča za naše goste.

Istraži
Fontana SPA

Fontana SPA

Fontana Spa centar koji se prostire na 800 m2 odvest će Vas u svijet potpunog opuštanja, dok najmodernija konferencijska dvorana i banket sala čine idealno mjesto za poslovna okupljanja i sve vrste društvenih događanja.

Dobrodošli na novu razinu gostoljubljivosti.

Naša wellness ponuda

Specijalne ponude

Od naših gostiju

Galerija gostiju