Covid 19
Circle of time

Grand Hotel Slavia

Putovanje kroz vrijeme

Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novoobnovljeni Grand Hotel Slavia**** podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj Rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

 

Sobe i apartmani

Istražite naš asortiman elegantnih soba i smještajnih kapaciteta u srcu Baške Vode. Naših 72 ukusno uređene sobe i prekrasnim pogledom na Bašku Vodu pružiti će Vam jedinstveno iskustvo. Bilo da odaberete Standardnu sobu ili nadogradite na Deluxe sobu, probudite se pomlađeni nakon mirnog noćnog sna.

Istraži Rezerviraj sada

Restorani & barovi

Sa jedinstvene terase hotelskog ala carte restorana Del Posto uživate u pogledu na centar mjesta dok kušate zdravu mediteransku kuhinju uz širok izbor najfinijih vina.

Istraži

Del Posto

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, bogata vinoteka restorana "Del Posto" pružit će Vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će Vas kreacijama i novim okusima.

Istraži

Hotelski restoran

U Grand Hotelu Slavia smo predani kontinuiranom usavršavanju kulinarskih vještina naših timova, pažljivom odabiru namirnica i stvaranju gastronomskih priča za naše goste.

Istraži
Fontana SPA

Fontana SPA

Fontana Spa centar koji se prostire na 800 m2 odvest će Vas u svijet potpunog opuštanja, dok najmodernija konferencijska dvorana i banket sala čine idealno mjesto za poslovna okupljanja i sve vrste društvenih događanja.

Dobrodošli na novu razinu gostoljubljivosti.

Naša wellness ponuda

Specijalne ponude

Od naših gostiju

Galerija gostiju