Covid 19
Fontana SPA wellness

FONTANA Spa

SPA

Spa dio sadrži četiri vrste sauna (ruska, solna, bio i parna) i dva jacuzzija s četiri masažera i bazen.

Info Wellness & Spa

Fontana Spa je savršeno mjesto za one željne istinskog odmora i opuštanja. Prostire se na 800 m2 i sadrži kozmetički i frizerski salon, fitness centar i spa dio s bazenom, jacuzzijima i saunama.

Rezerviraj sada

Beauty

U kozmetičkom salonu nudimo tretmane lica i tijela,pedikuru, manikuru, masaže i depilacije, dok u frizerskom salonu s najboljim proizvodima na tržištu njegujemo vašu kosu.

 

20% POPUSTA NA SVU YELLOW ROSE KOZMETIKU

ZIMSKI POPUST OD 20% NA SVE ELEMIS PROIZVODE

BEAUTY ROSE- YELLOW ROSE PROMO PONUDA ZA 9 MJESEC

ELEMIS BIOTEC Radiance Renew

Tretman koji vraća energiju stanicama beživotne kože. Ultrazvučni piling stimulira uklanjanje nečistoća i mrtvih stanica kože, dok galvanske struje pomlađuju, vraćaju vlagu za trenutno čišću i vidljivo osvježenu kožu.

ELEMIS Pro-Collagen Age Defy

Riješavanje finih linija i bora uz pomoć klinički dokazanih* koristi iz morskih algi- Padina Pavonica i crveni koralj prkose godinama. Ciljana masaža potiče optimalnu funkciju stanica za njegovanu kožu mladenačkog izgleda.

*nezavisna klinička testiranja

NOVI TOP BRENDED TRETMANI U FONTANA SPA-EXPERIENCE YELLOW ROSE

Birajte među tretmanima vrhunskih brendova koji čine da vaša koža i tijelo zasjaju kao novi:

Profesionalni analizator kože lica

Analizator kože profesionalni je uređaj za analizu kože lica kroz primjenu tehnologije spektralnog slikanja koja nam pomaže detektirati probleme na koži, kako na njezinoj površini, tako i u dubljim slojevima: mrlje poput pjega, ožiljke od akni, pigmentirani nevus, široke pore, bore, gruba koža i problematična koža poput hiperpigmentacije, zatvorene akne, stanje vlažnosti, osjetljivost kože i općenite karakteristike kože. Funkcije analizatora kože lica Potpuno novi Sustav analize tena omogućuje izrazito stručan, napredan i pouzdan postupak savjetovanja o estetskom izgledu i njezi kože. ● Dijagnosticira problematičnu kožu lica i pojave kao što su: prištići, proširene pore, bore, akne itd. ● Daje set dijagnostičkih rješenja i prijedloge za tretmane problematične kože. ● Pomaže usporediti različita stanja kože prije i nakon njege i tretmana. ● Ukazuje na razlike u kvaliteti kozmetičkih preparata, daje savjete o odgovarajućim kozmetičkim sredstvima ovisno o vrsti problematične kože. NAŠI TERAPEUTI ZA KOŽU ZAPOČET ĆE SA SVOJOM ANALIZOM TESTA VAŠE KOŽE I PRIMJENOM ANALIZATORA KOŽE.

I mnogo više......

Fitness

U fitness centru možete vježbati uz sugestije našeg fitness instruktora ili sami nastaviti vaše uobičajene treninge.

Specijalne ponude

 

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.