Fontana SPA wellness

FONTANA Spa

SPA

Spa dio sadrži četiri vrste sauna (ruska, solna, bio i parna) i dva jacuzzija s četiri masažera i bazen.

Info Wellness & Spa

Fontana Spa je savršeno mjesto za one željne istinskog odmora i opuštanja. Prostire se na 800 m2 i sadrži kozmetički i frizerski salon, fitness centar i spa dio s bazenom, jacuzzijima i saunama.

Rezerviraj sada

Beauty

U kozmetičkom salonu nudimo vrhunske tretmane lica i tijela, pedikuru, manikuru, opuštajuće masaže i depilacije, dok u frizerskom salonu, s najboljim proizvodima na tržištu, njegujemo vašu kosu.

 

ELEMIS BIOTEC Radiance Renew

Tretman koji vraća energiju stanicama beživotne kože. Ultrazvučni piling stimulira uklanjanje nečistoća i mrtvih stanica kože, dok galvanske struje pomlađuju, vraćaju vlagu za trenutno čišću i vidljivo osvježenu kožu.

ELEMIS Pro-Collagen Age Defy

Riješavanje finih linija i bora uz pomoć klinički dokazanih* koristi iz morskih algi- Padina Pavonica i crveni koralj prkose godinama. Ciljana masaža potiče optimalnu funkciju stanica za njegovanu kožu mladenačkog izgleda.

*nezavisna klinička testiranja

Fitness

Naš fitness centar savršeno je opremljen za svaku vrstu treninga, kako bismo Vam omogućili obavljanje Vaših uobičajenih treninga čak i dok ste na odmoru.

 

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.