Hotel Horizont smješten je u Baškoj Vodi. Uz šetnicu, u okruženju borove šume tek 50 metara od poznate plaže „Nikolina“ koja je označena plavom zastavicom.
Hotel Horizont udaljen je od centra mjesta 200 metara.
Na pet katova hotel Horizont nudi ukupno 202 uređenih, dobro opremljenih soba i apartmana od kojih većina sa svojih balkona pruža pogled na more ili planinu.
U hotelu Horizont nalazi se wellness i spa koji se prostire na 2000 m2. SPA dio nudi bogat izbor bazena: unutarnji bazen, vanjski bazen, hidro-masažni bazen, kneipove kupke i kromatske tuševe. Oduševit će vas svijet sauna u kojem se nalaze finska sauna, ruska sauna, turska kupelj, slana sauna, tepidarium, aromarij i bio sauna.
Wellness dio hotela Horizont u svojoj ponudi ima fitness, masaže, frizerski salon, kozmetički salon s bogatom ponudom usluga.
Hotel Horizont ima potpuno opremljenu konferencijsku dvoranu kapaciteta do 120 osoba čime predstavlja odličan izbor za poslovne seminare, sastanke, edukacije, kongrese ili bankete.
Gastronomski dio hotela Horizont čini hotelski restoran koji servira pansionski doručak, ručak ili večeru.
Ispred hotela možete odigrati teniski meč na hotelskom terenu ili zaigrati biljar u prizemlju hotela.
Veselimo se vašem posjetu hotelu Horizont!

Nadolazeći eventi

Kontaktirajte nas


Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.