Hotelski sadržaji

FONTANA Spa

Hotelski wellness centar koji se prostire na 800 m2 odvest će vas u svijet potpunog opuštanja. Unutarnji slatkovodni bazen sa 2 jaccuzzija, fitness centar sa kardio-vaskularnim spravama, 4 saune, masaže...samo su dio bogate wellness ponude.

DEL POSTO Restaurant & Wine Bar

Na jedinstvenoj terasi hotelskog ala carte restorana Del Posto kušajte zdravu mediteransku kuhinju oplemenjenu samoniklim biljem sa Biokovskih padina. Naravno sljubljenu sa vrhunskim vinima sa pažljivo biranih lokaliteta domaćih i svjetskih vinogorja.

KANTUN Caffé Bar

Jutarnju aktivnost započnite omiljenom kavom u kavani Kantun uživajući pritom u pogledu na vibrirajući centar mjesta.

SASTANCI

Moderna konferencijska dvorana Bast kapaciteta 100 posjetitelja i višenamjenska dvorana Topići čine idealno mjesto za poslovna okupljanja, sve vrste društvenih događanja ili obiteljskih susreta.
 • PUTOVANJE KROZ VRIJEME

  Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novo-obnovljeni Grand Hotel Slavia**** podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

  Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

  Sa jedinstvene terase hotelskog ala carte restorana Del Posto uživate u pogledu na centar mjesta dok kušate zdravu mediteransku kuhinju i uz široki izbor najfinijih vina.

  Fontana SPA centar koji se prostire na 800 m2 odvest će vas u svijet potpunog opuštanja, dok najmodernija konferencijska dvorana i banket sala čine idealno mjesto za poslovna okupljanja i sve vrste društvenih događanja.

  Dobrodošli na novu razinu gostoljubivosti.

Napravite rezervaciju